ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

TOP ΔΕΚΑ


ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΓΛΥΚΙΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ''FILIAS CRAFTS''MOY ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΗΛΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ...... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ 1.ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΒΙΒΛΊΟ ¨ΑΡΚΕΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΙ''...ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΛΑΠΑΤΑ''. .............2.ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ¨ΠΡΑΓΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!3.ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ??????????????ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΑΔΕΙΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!ΕΧΩ ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΞΕΧΩΡΊΣΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΙΛΦΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ΚΑΙ....!!!4)ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΡΩΜΑ ANGEL TOY MIGIAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.5)ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ BLOG ΟΛΟΙ Η ΓΕΙΤΟΝΊΑ ΓΙΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΝΏΡΙΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΎΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΌΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ..............6)ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ¨ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ.......7)ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ?......ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΌ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ)8ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ¨¨¨¨ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΛΕΜΕ .....ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ........9)ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ¨ΓΙΑΠΡΑΚΙΑ ΚΟΖΑΝΗΤΙΚΟ =ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΥΦΑΔΟ....10)...ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ......ΦΙΛΑΚΙΑ 

21 σχόλια:

  1. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΤΕΛΙΚΑ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά, καλή χρονιά, με υγεία και ηρεμία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Foufoulitsa που ήθελες να είσαι ινγκόγνιτο και σου τραβήξαμε την αυλαία κι εμφανίστηκες στη σκηνή...τι καλά που κάναμε!!!
    Λοιπόν Αμα πας Τουρκία-Βενετία υπολόγιζέ με,θα τσακίσουμε ο,τι σε ζαχαρη (οι Ιταλοί δε φημίζονται, αντίθετα με τους Τούρκους...θεοί απο σιρόπι!)και θα στεκόμαστε όπου για καφέ!Τι λες;
    Φιλάκια πολλά και χαίρομαι που τελικά σ άρεσε η αλλαγή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Foufoulitsa χρόνια πολλά και μια χρονιά γεμάτη χαρές και γέλια! Μια χρονιά πραγματικά ΚΑΛΗ!!!!
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΛΛΑΤ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΥΚ!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλυκά!!!!Εγώ το λέω πάθος!!!!!Κάποτε προτιμούσα να φάω γλυκό αντί φαγητό!!!Σου εύχομαι σύντομα να ταξιδέψεις στη Βενετία και τουρκία!!!Και αν δεν έχεις που να αφήσεις τα παιδάκια σου ,θα στα κρατήσω εγώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φουφουλίτσα, σου εύχομαι να τα πας τα ταξίδια που θες, μόνο πρόσεξε, στη Βενετία να πας εποχή που δε βρέχει ή που δεν έχει φουσκοθαλασσιά, αλλιώς θα θες βατραχοπέδιλα!!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορίτσια για Τουρκία είμαι μέσα!! Είναι στα επομενα ταξιδιωτικά σχέδια!! Οσο για τα γλυκά ελεος, ζάχαρο εκανα και ακόμα μυαλό δεν εβαλα!! Τα πιτσιρίκια τα κρατάω και εγώ, χαρά μου θα ειναι!! Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή Χρονιά! Ό,τι καλύτερο για το νέο έτος σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά να έχεις να χαίρεσαι την οικογένειά σου καί το 2012 να πραγματοποιήσεις όλα σου τα όνειρα!!!Καλή σου μέρα φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλή χρονιά και χ΄ρονια πολλά! Μακάρι να κάνεις τα ταξίδια που ονειρεύεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χα χα το τρέμουλα περιμένοντας τα πρώτα σχόλια το θυμάμαι κι εγώ δεν ξεχνιέται αυτό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή χρονιά κορίτσι μου σου ευχομαι να χαίρεσαι την πολύτιμη οικογένεια σου!!!και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. hi, I'm from Brazil and I loved your blog. Make me a visit later! kisses.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γλυκεια μου κοζανιτισσα, η βεροιώτισσα εδω:)
    πολλα φιλια και μια πραγματικα καλη χρονια σου ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέρασα ν’αφήσω κι εγώ τις ευχές μου για ένα ευτυχισμένο 2012, με αγάπη, χαρά και υγεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φουφουλίνι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε σένα και την οικογένεια!!!Με κουράγιο πολύ!Βενετία δεν έχω πάει, αλλά Τουρκία είναι τ-έ-λ-ε-ι-α!Με παίρνετε μαζί; χααχαχ
    Φιλάκια στις μουρίτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. φουφουλιτσα δεν ειναι καθολου δυσκολο θα σασ το δειξω με φωτο αναλυτικα σε επομενη αναρτηση φιλακια και καλο σκ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχχχχ ξαναδιάβασα την ανάρτηση: κι εγώ αγαπώ πολύ την Ιταλία... Έζησα εκεί για 7 μήνες! Κι αν δεν έχω πιει cappuccino...

    ΑπάντησηΔιαγραφή