ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ....ΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΟ.......ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?.....ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ?.....ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.........ΠΑΝΤΌΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕς ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΤΡΈΨΕΙ ΑΛΛΕς ΦΟΡΕς ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΣΕΝΆΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕς ΠΆΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΕ ΝΑΡΙΟ ...ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΈΝΗ ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ ΠΑΝΌ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΟ.......ΕΠΕΙΔΉ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ(Ο ΜΠΑΜΠΑΣ)ΕΙ ΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ .........ΕΙΜΟΥΝ ΣΊΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ .......................................ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΌΜΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΕΚΕΙ......ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ ΠΊΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΈΡΧΟΝΤΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΛΕς ΣΥΖΗΤΟΎΣΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΆ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ........Η ΜΙΑ ΚΡΑΤΟΎΣΕ. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΛΥΚΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ''Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Κ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ''PARA-KELSOSCOOKS''..........Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ?ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΝΟΎΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ ΟΣΠΟΥ ΕΙ ΠΑ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η Κ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΤΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ?ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΆΖΕΙ ΝΑ ΑΝΟΊΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΊ ....ΝΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΜΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟ  ΝΕΟ ΑΤΟΜΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..........................ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑ ...Η ΣΤΗΝ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ....ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ.... ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ......ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΙΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ....................Α!!!!ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ ΜΕ ΠΑΤΙΝΑ.......ΦΙΛΑΚΙΑ....

37 σχόλια:

  1. Υπέροχο έγινε!!Κι εγώ ως κόρη μαρμαρά το θαυμάζω ιδιαίτερα!!
    Μπράβο για τη γνωριμία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και για τη γνωριμία και τα σεμινάρια που δεν χάνεις!! Όλα είναι όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφο που έγινε!
    Τα νέα του σεμιναρίου μου τα είπαν η Μαρία- την οποία γνώρισα κι εγώ πρόσφατα- και η Χαρά. Είσαι πολύ τυχερή που τις συνάντησες και που έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις στα σεμινάρια!
    Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡ Η ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ....ΝΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ομορφη η ιδεα με το μαρμαρο εχει και τελειο σχημα για ντεκουπαζ μπραβο φουφουλιτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάσω και εγώ χάρηκα που σε γνώρισα από κοντά και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε.Και τα ...κυρία κομμένα.Είσαι η Βάσω και είμαι η Μαρία.Για ένα στεναχωριέμαι, που δεν μένουμε κοντά για να με προμηθεύεις μάρμαρα.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ......ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΥΔΑΚΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμπνευσμένο το έργο σου!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλειο έγινε το μάρμαρο,τυχερούλα είχες καλή παρέα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω ότι πρέπει να μάς κάνεις ..ιδιαίτερα μαθήματα !!!! Το είπα και θα το ξαναπώ : είναι πολύ καλό το μάρμαρο ! εμπνευσμένο ! Και πάλι, μπράβο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΣΩ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΟΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....!!!!! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΤΑΓΕ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕς....ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΠΕς ΝΑ ΒΟΗΘ ΤΙΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΧΑΡΤΙ?ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ Η ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ?........Α!!!!!!!!ΕΙΠΕς ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. υπέροχη γνωριμία να είσαι πάντα καλά!!!τέλειο το έργο σου, καλές δημιουργίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασιλικούλα υπέροχο το μάρμαρο!!!!!!!!!Μπράβο σου!Χαίρομαι που γνώρισες το Μαράκι και την Χαρά μας!Πάντα να ανταμώνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θέλω και εγώωωωω!Και οι δύο τους είναι αξιαγάπητες! Το μάρμαρο πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι ωραιααααα να βρισκεστε μεσα απο εδω!!! :))) το μαρμαρο ειναι φοβεροοοο!εγινε απο τα αγαπημενα μου!!!!!! καλημερα! καλη εβδομαδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολύ ντροπιάρα είσαι βρε κορίτσι μου..όταν σε πρωτοπήρα τηλέφωνο τότε με το πίνακα νόμιζα οτι δεν ήθελες το δώρο..να μιλάς, να γελάς , αλλιώς πως θα γνωριστείς;φιλάκια Αχτιδένια απο τη θάλασσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπέροχο το έργο σου!!!!Φαντάζομαι θα ήταν πολύ όμορφα που συνάντησες από κοντά τη Χαρά!!!!Καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπεροχο το εργο σου.Καλη εβδομαδα να εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΧΤΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΛΥ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ...ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ....ΤΟ ΔΟΥΛΕΒ ΟΜΩς....ΦΙΛΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε ευχαριστώ πολύ!!! να έχεις μια όμορφη νύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γύρισα και κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό! Τι γράφεις παιδάκι μου; Τι τύχη βουνό και Κυρίες μας λες; Δε σε πιστεύω βρε Βασούλα! Εγω να δεις πόσο χάρηκα που σε γνώρισα!!!!
    Ευτυχώς που δε με είδες σήμερα λείπει το χαρακτηριστικό αναγνώρισης (τα νύχια) τα κοψα σύριζα,χαχαχα
    Νάσαι καλά κι όπως σου λέει κι η Αχτίδα ξεντροπιάσου, μια παρέα είμαστε και χαιρόμαστε που είμαστε μαζί, άσε τα "Κυρία" στην άκρη.
    Σε φιλώ και φιλιά στην αδελφούλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γνωρισες την Μαρια κατην Χαρα εεε??? την γνωστη συμμορια!!!χαχαχαχα...αν δεν ειχα τραβηγματα με την υγεια μου θα ημουν και εγω εκει !!!κριμαααα!!
    Ισως καποια αλλη φορα!
    φουφουλιτσα μας πρεπει να πω οτι θαυμασα την υπεροχη δημιουργια σου ...ειναι πραγματικα εξαιρετικη..πανεεεεμορφη!!!!
    εχεις απιιιιστευτη προοοδο !!!!σε συγχαιρω!!!
    φιλια πολλααααααα Χ2 (ΜΙΣΙΡΛΟΥ)και να περνας υπεροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΑΡΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΙΟ ΚΑΛΑ....ΜΙΣΙΡΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΚΡΙΜΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γειά σου Φουφουλίτσα!!!!!! Υπέροχη η δημιουργία στο μάρμαρο... όπως φαντάζομαι και η γνωριμία με τις κοπελιές "κυρίες" !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φουφουλίτσα, καλησπέρα! Η δημιουργία σου στο μάρμαρο είναι υπέροχη!!!! Πρέπει να περνάω πιο συχνά και να βλέπω τα πανέμορφα έργα σου!
    Στο μπλοκ μου "elviraslittleworld" είσαι η τρίτη νικήτρια! Γραψε μου σε παρακαλώ (elvira_cha@yahoo.gr) την διεύθυνσή σου να σου στείλω το κλουβάκι. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι πραγματικά υπέροχο! Καταπληκτικό κομμάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΒΑΣΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!
    ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ!!!!!!
    ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΑΚΙ!!!!!ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΕΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βασούλα νομίζω οτι βρήκα την απάντηση γι αυτό που ρωτούσες τη Μάγια σχετικά με την Νικουλίνα, όμως δεν βρίσκω το μέιλ σου αν θέλεις στείλε μου εσύ στο δικό μου να σου στείλω το λινκ.
    Φιλάκιααααα
    Αααα, έμαθα οτι πηγες πολύ καλά στο Μπαζάρ και χάρηκα. Πάντα τέτοια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια σου Βάσω!!!!!! Χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!!!!!
    Υπέροχο ιστολόγιο!!!!!!! Και καταπληκτικό το έργο σου!!!!!!!
    Τα λέμε σύντομα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πανεμορφο το μαρμαρο!!!!!απο ''κρυο'' εργο τεχνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή